Kuva Kuva

Jaakon FJ40 1968

Osio on tarkoitettu ensisijaisesti pidempiaikaisten projektien esittelyyn.

Valvoja: Käyttäjä

jaskas
Viestit: 4
Liittynyt: To Huhti 07, 2022 12:55 pm
Paikkakunta: hki

Jaakon FJ40 1968

Viesti Kirjoittaja jaskas »

Morjens,

Uusi harrastaja ilmoittautuu. Taustaa löytyy enemmänkin urheilullisemmista autoista, mutta myös hieman Defenderin ajelu/rakentelu kokemusta. Nyt sitten Toyota maailmaan :)

Haaveena oli tosissaan löytää BJ tai FJ, jolla olisi pystynyt alkuun hieman ajelemaan, mutta myöhemmin sitten laitettaisiin osiksi ja hieman restomod hengessä kuntoon. Laitoin tälle palstalle ostoilmoituksen ja yllättävän moni harrastaja löytyi tätä kautta. Kiitos kaikille kenen kanssa sain keskustella aiheesta ja kaikille ketkä tarjosivat autojaan minulle. Sattumalta löysin sitten tutun kautta FJ:n Ilmeisesti tämä on vuosimalli 1968. ( Saa täsmentää )


KuvaAuto näyttää kuvissa toki kivalle. Todellisuudehan kaikki tietää: pakkelia, paikkoja ja ruostetta toki löytyy. Viimeisin katsastus on vain 10v takaa, joten eihän tää niin paha voi olla :shock: . Kuulemma ajettu talliin... Ennen ajoon ottamista pitää ainakin fiksaa täysin vuotava kaasari ( en edes kokeillut käyntiin) ja jarrupääsylkkä sylki nesteet kengille. ( Osat näihin tilattu ameriikoista jo)
Perus 16 lukkovanteet on komeasti ruosteessa, onneksi Euromasterin raskaan kaluston puolella saatiin renkaat irti vanteilta. Tarkoitus laittaa tällaiset nyt alle:

Kuva

Sisusta on "patinoitunut", ilmeisesti sisässä on hieman uudemman mallin penkit - orkkikset haussa. - Korjataan nyt alkuun vaikka jeesusteipillä vanhat penkit istumakuntoon.
Sähköt näyttää toimivat ihan ok. Jopa akku heräsi henkiin.

Muutama lisäkuva:


Eli yritetään saada kuukauden sisään leimalle ja kokeilla miten toimii..

Yritän päivitellä tänne miten projekti etenee. Laitan myös ostoilmoituksen aika isolle määrälle osia
lepa77
Member
Viestit: 114
Liittynyt: Su Kesä 24, 2012 1:35 pm
Paikkakunta: Salo

Re: Jaakon FJ40 1968

Viesti Kirjoittaja lepa77 »

Mahdottomasti siisti projekti.
Vastaa Viestiin