Kuva Kuva Kuva Kuva

Rengaskeskus - J120 vetokoukun asennus.

Tänne voi laittaa asiallista palautetta kauppiaiden toiminnasta ja tuotteista. Muistakaa kehuakin, kun siihen on aihetta

Valvoja: Käyttäjä

Avatar
Käyttäjä
Site Admin
Viestit: 4077
Liittynyt: Ke Marras 03, 2004 8:07 pm
Paikkakunta: Rautajärvi,Luopioinen,Pälkäne

Rengaskeskus - J120 vetokoukun asennus.

Viesti Kirjoittaja Käyttäjä » La Elo 23, 2014 5:27 pm

Tämä oli firma: http://rengaskeskus.com/

Auto on nyt käytetty autosähköfirmassa missä tarkastivat että sähköt toimii oikein, ja kiinnittivät sen irrallisen johdon, mikä tosiaan oli maapiuha.

Reklamaation ensimmäisessä vaiheessa korjaamon vastaus irrotetun parkkitutkan anturin selitykseksi oli, että "parkkitutka on jälkiasennettu, mikä oli omaviritteisesti teipeillä kiinni". Vastasin tähän kohtaan, että miten vähän yli sata tonttua ajettu Executive varusteilla olevaan Cruiseriin on jälkeenpäin asennettu sellainen tutka mikä kuitenkin keskustelee alkuperäisen peruutuskameran/ avustimien kanssa, ja miksi kaikki anturit ovat Tojon omia? Ja miksi teippikiinnityksistä ei näy jälkeäkään? Ovatkohan tilaneet sen teippimallin tilalle kenties alkuperäiset anturit maahantuojalta, ja antaneet ne lahjaksi minulle Shocked
Näihin kysymyksiin en saanut vastausta.

Puskurin naarmuihin vastasivat, että ei voi olla heillä tullut, koska laittavat puskurin irroituksen jälkeen pehmustettuun telineeseen.

Takatilan sotkut ei ole kuulemma heidän jäljiltä, koska takatilaan ei tarvitse mennä asennuksen missään vaiheessa. Ihmeellisesti ovat saaneet kytkettyä johtosarjan kuitenkin alkuperäiseen pistokkeeseen mikä on takakontin puolella.

Kerroin korjaamolle, että minulla on kuvia autosta, mitkä on otettu edellisenä päivänä, ja niistä pystyy todentamaan että parkkitutkan anturi on ollut kiinni ennen koukun asennusta eikä puskuri ole naarmuilla. Tähän vastasivat että "onneksi olkoon sinulle".

Irrallaan oleva valkoinen johto ei heidän mielestään "vaikuta" olevan maajohto. Vastasivat, että joskus johtosarjoissa on ylimääräisiä johtoja.
Tämä irrallaan oleva johto paljastui kuitenkin maaksi, minkä vuoksi poltti kolmesti Cruiserin (tail) sulakkeen.

Kaiken tämän lisäksi olisin toivonut, että olisivat saaneet ne kolme puskuriin tullutta lovea saman kokoisiksi, mutta eivät onnistuneet siinäkään. Ero ei ole iso, mutta silmään se osuu. Wink
Koukun asentanut korjaamo ei myönnä yhtäkään virheistään. Onneksi minulla on kaikki sähköpostit tallessa mitä asian tiimoilta olemme käyneet.
Mitäs muuta faktaa tarvitaan? Kannatan tämän puljun lisäämistä noihin paskoihin palveluihin.
Juttu tosiaan kuluttajariitalautakunnassa.
---------------------------------------
SLCK #51
[o4sataa7kaks7viis7yheksän]
ramin.maili[miumau]gmail.com
Kyllä lähtee
Autoilu on mukavaa...Maastoautoilu vielä mukavampaa :-)
----------------------------------------