Kuva Kuva Kuva Kuva

Huoltokatko 19-20.5

Keskustelufoorumiin, kuvagalleriaan ja muihin slck.net verkkopalvelujen käyttöön liittyviä tiedotteita ja käyttöohjeita. Tänne myös palautteet, toiveet ja pyynnöt käyttöoikeuksista jne.

Valvoja: Käyttäjä

Vastaa Viestiin
Avatar
Panu
Member
Viestit: 505
Liittynyt: Ma Marras 01, 2004 9:49 am
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Huoltokatko 19-20.5

Viesti Kirjoittaja Panu » Ma Touko 19, 2008 8:28 pm

Webhotelli tiedottaa:

Hyvä asiakkaamme,

suoritamme maanantain ja tiistain välisenä yönä 19-20.5. ylläpitotöitä palvelinkeskuksessamme. Huoltotyö aiheuttaa katkon kaikkiin palveluihinne noin klo 23:00-23:15 ja 02-04. Huoltotyössä uusitaan fyysinen verkkolaite, sekä lisätään levypalvelimen kapasiteettia.

Huoltotyön tavoitteena on parantaa yhteyksien ajoittaista hitautta Datamapin palveluissa, koskien websivujen avautumista ja sähköpostien lukua. Saapuvat postit asetetaan jonoon ja välitetään postilaatikoihin viiveellä. Jonoon asetetut postit on arvion mukaan purkautunut tiistaiaamuksi kello kahdeksaan mennessä.

Torstaina 15.5. postipalveluihin kohdistunut kuormitusongelma on selvitetty. Palvelimelta tiputettiin yhtäaikaisten yhteyksien määrää, joka parantaa palvelimen suorituskykyä. Ongelmatilanteissa pyydämme asiakkaita ottamaan yhteyttä tukeemme, joka palvelelee arkisin kello 07-22.

Lisätietoja huollon suorittamisesta tueltamme:
tuki@datamappi.fi
[/quote]
SLCK #30

Vastaa Viestiin