Kuva Kuva

Klubi-info

Suomen Land Cruiser Klubi on joulukuussa 1998 perustettu rekisteröity aattellinen yhdistys, jonka tavoitteena on kerätä yhteen Toyota Land Cruiserien omistajia, jakaa tietoa autojen huollosta, korjauksesta ja muutostöistä, sekä opettaa omistajia käyttämään autojaan parhain tavoin.

Klubi tarjoaa jäsenilleen tapaamisia ja tapahtumia yhteydenpitoa varten, jäsenkirjeen sekä alennuksia autojen huollossa ja muutostöissä tarvittavista osista. Klubin laajan maantieteellisen levinneisyyden vuoksi hyödynnämme internetin monipuolisia viestintäkanavia.
  • Foorumiltamme löytyy tietoa ja apuja kaikenlaisiin ongelmiin ja tilanteisiin - keskustelupalstojen ohella foorumilla on mm. Usein Kysytyt Kysymykset (UKK) -osio mallisarjoittain.
  • Galleriaan kerätään kuva-aineistoa tapahtumista, autoprojekteista ja ylipäätään klubin ja Land Cruiserien ympärillä tapahtuvasta toiminnasta.
  • Facebook-ryhmä tarjoaa vaivattoman tavan osallistua Land Cruiser -aiheiseen keskusteluun sosiaalisen median välityksellä.
Klubin jäsenmäärä on ollut sopivan noususuhdanteinen koko historiansa ajan, ylittäen 100 jäsenen rajan vuonna 2003, viisi vuotta klubin perustamisen jälkeen. Lataa tästä klubi-info:

Kuva